MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, AA'NIN " YILIN KARELERİ " OYLAMASINA KATILDI

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Gündem Yayın: 07 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.01.2024 13:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

 

 

Milletvekili Nasıroğlu, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği, 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

 

"Haber" kategorisinde Murat Kula'nın " Filistin'e destek,

"Çevre-Yaşam" kategorisinde Mahmut Serdar Alakuş'un ' Sulak dünya " Spor" kategorisinde Dursun Aydemir'in 'Dünyanın sultanları' adlı fotoğrafları seçen Nasıroğlu Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki  depremlerde umut hikayelerine odaklanan ve "Deprem: Umut" adıyla oylamaya sunulan seçkiden Sergen Sezgin'in " 209. Saat", İsrail yönetiminin savaş suçu niteliğindeki saldırıları hakkında delil olarak kabul edilerek tarihe not düşen "Gazze: Kanıt" kategorisinde ise Mustafa Hassona'nın " Kardeşe son dokunuş" adlı karelerine oy verdi.

 

Nasıroğlu, oylama sonrası yaptığı değerlendirmede birbirinden güzel ve anlamlı  fotoğraflar arasında karar vermekte çok zorlanarak tercihlerini yaptığını belirterek, şöyle konuştu.

 

"Bu sene de Anadolu Ajansı muhabirlerinin çektiği fotoğrafları inceledik.  Fotoğraflara bakınca Gazze'de yaşanan dramı görüyoruz. 6 Şubat depreminde yaşanan acıları görüyoruz. İnsanın göz yaşı dökmemesi mümkün değil. Bizlere unutamayacağımız anlamlı  fotoğrafları çeken Anadolu Ajansı muhabirlerine teşekkür ederim"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.