‘Verimli bir kamp geçiriyoruz’

‘Verimli bir kamp geçiriyoruz’

Gündem Yayın: 04 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.01.2024 15:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TFF 3.Lig 2. Grupta zirvede bulunan Tpao Batman Petrolspor Antalya'da devam ettirdiği devre arası kamp çalışmalarını 13 Ocak’ta tamamlayacak.

Kırmızı -Beyazlı ekibin basın sözcüsü Cemal Kaya kampın çok faydalı geçtiğini ifade etti. Kaya, şunları söyledi: “Sezonun ilk devresini geride bıraktık. 14 maçta 10 galibiyet 3 beraberlik ve 1 Mağlubiyet ile devreyi lider bitirdik. Bu süreçte 24 gol atarak 33 puan toplamayı başardık.  Oyun olarak da istediğimiz birçok şeyi sahaya yansıttığımız bir devre oldu. Bu performansı yakalamamızdaki büyük pay futbolcu kardeşlerimizin ve teknik ekibimiz. Bütün futbolcularımıza ve teknik ekibimize gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ederiz. İlk devreyi istediğimiz noktada tamamladık. İkinci devrenin daha zor geçeceğinin farkındayız devre arası kampında sıkı çalışarak ilk yarıdaki performansımızı sürdürmeyi hedefliyoruz.

HAZIRLIK MAÇLARI BAŞLIYOR

Ayrıca 3 Hazırlık maçı ile kampı sonlandıracağız 5 Ocak Ayvalık Belediyespor - 8 Ocak NevşehirSpor - 11 Ocak’ta ise Talasgücuspor ile 3 hazırlık maçı yapacağız. Takımımıza güveniyoruz ve detaylara takılmadan Allah’ın izniyle hep birlikte sezon sonu mutlu sona ulaşacağız.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.