MHP’li Çetin’den birlik mesajı

‘Birliğimiz, dirliğimizdir’

Siyaset Yayın: 15 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.01.2024 14:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammet Arif Çetin, Sason’da yoğun temas ve ziyaretlerde bulundu.

Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve Belediye Başkanı ile bir araya gelen Çetin, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çetin, uluslar arası mecrada gelişen olaylara kaşı kenetlenmekten vazgeçmemiz gerektiğinin altını ayrıca çizdi. Kenetlendikçe, birleştikçe ve ayrışmadıkça bu oyunların bozulabileceğini dile getiren Çetin “Birliğimiz, dirliğimizdir” ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz haftanın neredeyse tamamını Sason’da geçiren Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammet Arif Çetin, ilçede yoğun bir temas trafiği gerçekleştirdi. Temaslar kapsamında Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve Belediye Başkanı başta olmak üzere Sason’un önde gelen yöneticileriyle bir araya geldi. Görüşmelerin ardından açıklamalarda bulunan Muhammet Arif Çetin, son günlerdeki gelişmelere paralel olarak çarpıcı mesajlar verdi.

BİRKEZ DAHA SAFLARI SIKLAŞTIRMAYA DAVET ETTİ

Küresel konjonktürdeki gelişmelerin kendi özelimizdeki yansımalarının sonuçlarını da zaman zaman hissettiğimizi vurgulayan İl Başkanı Çetin, ne olursa olsun kenetlenmekten vazgeçmemiz gerektiğinin de altını ayrıca çizdi. Kenetlendikçe, birleştikçe ve ayrışmadıkça ancak oynanan oyunlarla başa çıkılabileceği, bu oyunların bozulabileceğini dile getirdi. Özellikle iç ve dış mihrakların kurmaya çalıştığı oyunun dozunun son günlerde arttığını ifade eden Çetin, son söz olarak: ‘’Birliğimiz, dirliğimizdir’’ diyerek, bir kez daha herkesi, safları sıklaştırmaya davet etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.