SYDV’ye 7 araç tahsisi

SYDV’ye 7 araç tahsisi

Gündem Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 15:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na tahsis edilen 7 aracın teslimat töreni gerçekleştirildi.

Batman Belediyesi tarafından 7 araç yapılan tören ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na teslim edildi. Aşevlerinin araç ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak valilik bahçesinde düzenlenen teslimat törenin de konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu,  vatandaşlara  hızlı ve konforlu bir hizmet sunmak için  atılım yaptıklarını sözleri.

‘BATMAN'DA SOSYAL DEVLET ANLAYIŞIYLA HİZMETLER GERÇEKLEŞİYOR’

Nasıroğlu "Teslimatı yapılan 7 aracımız ilçe ve merkezdeki ihtiyaç sahibi insanlarımıza hızlı ve sıcak şekilde yemeklerini ulaştıracak. Bu da sosyal belediyecilik ve sosyal devlet olmanın en güzel örneğidir. Biz eğer insanlarımıza devletin şefkatli elini zamanında ulaştırabiliyorsak bundan büyük mutluluk duyarız. Sosyal Devlet olmak insanların ihtiyacını karşılıyor olmak demektir. Sadece temenni ile değil icraatla da bunu yapabilmek önemlidir. Bizler Batman'da yeni bir vizyon ve anlayışın ilklerini yapıyoruz. Bu anlayış Türkiye de en birinci anlayıştır. Dedi. Vali ve Belediye Başkanvekili Ekrem Canalp ise Türkiye de ilklerden bir tanesini Batman'da gerçekleştirmenin memnuniyeti içerisinde bir araya geldiklerini ifade etti.

‘4 BİN KİŞİ AŞEVİNDEN FAYDALANIYOR’

Canalp, 'İlçelerimiz ve merkezde olmak üzere üç çeşit sıcak yemeği vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Bin 172 aile şuan bu hizmetten faydalanıyor. Toplam yararlanan vatandaş sayımız dört bini geçti. Bununla gurur duyuyoruz." Şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.