Özel İdare’den ibadethane temizliği

Özel İdare’den ibadethane temizliği

Gündem Yayın: 02 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 02.01.2024 15:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman İl Özel İdaresi, kent genelindeki ibadethane temizliği ile vatandaşlardan takdir topluyor.

Kurduğu  temizlik ekibi ile Batman’da bulunan cami, kilise ve kurum mescitlerinin düzenli olarak temizliğini sağlayan Batman İl Özel İdaresi, ibadethanelerin her daim pırıl pırıl olmasını sağlıyor. Bu hizmet, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün verdiği hizmetler arasında, vatandaşlardan en çok memnuniyet ve teşekkür geri dönüşü alan uygulamalarda en üst sıralarda yer alıyor.

150 İBADETHANEDE TEMİZLİK YAPILDI

İbadethanelerin temizliği için oluşturulan ekipler, haftanın 7 günü, vatandaşların ibadetlerini temiz ve sağlıklı bir mekânda yapmaları için özveri ile çalışıyor. İbadethane temizlik ekibi, program dahilinde her gün, farklı ibadethanelerin temizliğini yapıyor. Günlük temizlik rutinleri olan ekipler, ibadethane temizliği kapsamında halıları özel bir makine ile yıkıyor. Ardından ibadethanelerde kapı, pencere, ayakkabılık gibi alanlara genel temizlik uygulanıyor. Tüm ibadethaneleri özenle temizleyen ekipler, her geldiklerinde ibadethaneleri temiz bulan vatandaşların takdirini topluyor. Bugüne kadar 150 temizlik gerçekleştiren ekiplerin özenli ve titiz temizlik çalışmaları sayesinde vatandaşlar, sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığı ile ibadet edebilmenin huzurunu yaşıyor. Temizlik işlemleri, rutin programın dışında din görevlileri, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda da yapılıyor. Vatandaşlar, ibadethane temizliği konusundaki taleplerini Batman İl Özel İdaresi ekiplerine iletebiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.