BAB-GED’den Rektör Demir’e ziyaret

BAB-GED’den Rektör Demir’e ziyaret

Gündem Yayın: 03 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 03.08.2023 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i makamında ziyaret etti.

Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Başkanı Veysi Demir ve yönetim kurulu üyeleri Bulut Kutlu, Salih Seyhan ve Abdurrahman Avşar’da oluşan heyet, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Demir, derneklerinin kuruluşu, amacı ve yapacakları çalışmalar hakkında Rektör Demir’e bilgi verdi.

Rektör Demir’de basının önemine değinerek, kurulan derneğin hayırlara vesile olmasını diledi ve çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Demir, önce ‘Hayata Dokun Projesi’ sonrasında Batman’daki ortaokul ve lise öğrencileri ile Batman Üniversitesi’nde görevli akademisyenleri bir araya getirmeyi amaçlayan 'Akademisyen- Öğrenci Buluşmaları’ projesi hakkında açıklamada bulunarak, üniversite olarak yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.   Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği (BAB-GED) Başkanı Veysi Demir, “Dernek yönetimi olarak sayın Rektörümüzü ziyaret ettik. Kendisine ve üniversite personeline gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.