Markanın adresi klas yapı

Markanın adresi klas yapı

Gündem Yayın: 25 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 25.10.2023 15:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

GAP Mahallesi Av.Sedat Özevin Caddesi No:28/A adresinde hizmet veren ve yaklaşık 30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Klas Yapı Tasarım, işletmecisi Halit Sütçü, kendi sektöründe konseptini her geçen gün büyütüyor.

Batman’da yaklaşık 30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren klas yapı tasarım alanlarına iç ve dış dekorasyonu da katarak ayrıca ürün yelpazesini günden güne geliştirerek müşterilerine  bu alanda hizmet veriyor. Firma yetkilisi Halit Sütçü, yapı tasarım sektörünün her geçen gün geliştiğini belirterek, firma olarak her zaman yeniliğe ayak uydurduklarını ve hizmet ağını genişlettiklerini söyledi.  Sütçü, “30 yıldır bu sektördeyim Amacımız müşterimize kaliteli ürün satmak şuan Boya, Laminart parke, al alçıpan, plaka, dış cephe mantolama, duvar kâğıdı ve birçok ürünle ben ve deneyimli personelle hizmet vermenin haklı gururu içindeyiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.