U18 Erkek Basketbol Takımı Türkiye Yarı Finallerinde

U18 Erkek Basketbol Takımı Türkiye Yarı Finallerinde

Spor Yayın: 10 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2024 14:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

1955 Batman Belediye Spor Kulübü'nün yetenekli gençlerinden oluşan U18 erkek basketbol takımı, "12 Dev Adam," Diyarbakır'da düzenlenen önemli bir basketbol müsabakasında sergiledikleri üstün performansla tüm rakiplerini mağlup ederek Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı. Takımın nihai hedefi, Türkiye Şampiyonası'nda zafere ulaşmak.

Bu başarının ardından, kulüp başkanı ve aynı zamanda Belediye Spor İşleri Müdürü olan Burak Eren, sporcuları tebrik etti ve bu yolculukta kendilerine maddi ve manevi destek sağlayan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'e minnettarlıklarını ifade etti. Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Yurt İçi Faaliyetleri programı kapsamında düzenlenen ve başarılı bir şekilde ilerleyen müsabaka, Batman Belediyesi ve 1955 Batman Belediye Spor Kulübü için büyük bir gurur kaynağı oldu. Şimdi gözler, takımın Türkiye Finallerindeki performansına çevrildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.