Manastırda ilk etkinlik

Manastırda ilk etkinlik

Gündem Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 17:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Beşiri ilçesinin Ayrancı Köyünde bulunan ve M.S 4.yy'da inşa edilen Mor Kuryakos Manastırı'nda; "Dünden Bugüne Mor Kuryakos Manastırı Fotoğraf Sergisi" gerçekleştirildi.

Beşiri Danuk ve Fıstık Festivali kapsamında gerçekleştirilen fotoğraf sergisinde Manastırın restorasyon öncesi ve sonrası fotoğrafları ziyaretçilere paylaşıldı. Batman Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, ilk etkinlik programına katılan Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut ve beraberindeki İl yöneticiler ile konuklara Mor Kuryakos Manastırında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. "Dünden Bugüne Mor Kuryakos Manastırı Fotoğraf Sergisi"nin açılışında davetliler, Mor Kuryakos Manastırında bol bol fotoğraf çekti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.