‘MHRS’den neden randevu alınamıyor’

‘MHRS’den neden randevu alınamıyor’

Gündem Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 14:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

MHRS sistemi üzerinden hastanelerde randevu almanın imkansız hale geldiğini belirten Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Yıldız, vatandaşın özel hastanelere sevk edildiğini kaydetti. 

Hastanelerde randevu almanın artık hayal olduğunu ifade eden Başkan Yıldız, “Neden randevu alınamıyor soruyoruz mevcut sağlık yönetimine sürekli MHRS üzerinde randevu talebinde bulununca maalesef randevu almak artık imkânsız. 3-4 ay sonraya randevu veriliyor yâda randevu istediğiniz branşta almak imkânsız. Özellikle göz hastalıkları, nöroloji hastalıklarında randevu talebinde bulunmak mümkün değildir. ‘Sağlıkta çağ atladık’ diyenler hastanelerde kuyruklar bitti diyenler Batman Eğitim ve Araştırma hastanesindeki sırada doktor bekleyenlerin farkında değiller. Yalnızca doktor sırası için ileri tarihe gün verilmiyor. Örnek bir endoskopik için 6-7 ay sonrasına gün verilmektedir. Her yerde olduğu gibi sağlık tada sınıfta kaldınız. İnsanları özel hastanelere mahkûm ediyorsunuz parası olmayan ölsün” diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.