BATMAN’IN GÖZBEBEĞİ, İSTİKLAL PARKI, YATIRIMCILARIN GÖZÜ O BÖLGEDE

BATMAN’IN GÖZBEBEĞİ!

Gündem Yayın: 02 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 02.11.2023 14:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Batman girişindeki İstiklal Parkı, kente rahat bir nefes aldırttı. Batman’ın en büyük parkı olan İstiklal Parkı, genel özellikleriyle kentin gözbebeği konumuna geldi.

Batman’ın en büyük parkı konumundaki İstiklal Parkı, 850 metre uzunluğunda yürüyüş mesafesi bulunan ve içerisinde; 204 metre uzunluğunda zipline, süs havuzları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, ağaçlar, aydınlatma direkleri, spor alanları, çocuklar için macera oyun grupları, barbeküler, piknik masaları, sulu park oyun gruplarıyla Batmanlılara rahat bir nefes aldırttı.

177 DÖNÜM ALAN ÜZERİNE KURULDU

177 dönüm arazi üzerine kurulan park, vatandaşlar tarafından da yoğun şekilde ziyaret ediliyor.  Vatnadaşlar, “İstiklal Parkının faliyete girmesiyle Batman yeşil alan ve dinlenme alanları bakımından rahat bir nefes aldı. Batman’ın böyle bir parka ihtiyacı vardı. Bu parkla birlikte parkın yapıldığı bölge kentin yeni cazibe merkezi haline geldi. Emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.