Başkan Çetin Sason ilçesindeydi

Başkan Çetin Sason ilçesindeydi

Siyaset Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 15:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başkan Çetin ve ekibi, Batman’ın en büyük ilçelerinden biri olan Sason’da gerçekleştirilen ziyaret kapsamının ikinci ve üçüncü ayaklarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammet Arif Çetin ve beraberindeki parti heyeti, Sason’da da esnaftan halka kadar her kesime giderek, kimseyi gözardı etmeme noktasındaki çabalarını bir kez daha yineledi. ‘Hiçbir mesafe uzak değil bize, birbirimize’ mesajını insanlara pratikte de bizzat gösterme gayretinde olan Çetin: ‘Makamın omuzlarda her yere nasıl taşınması gerektiğine herkes bizzat şahit olsun. Bu daha başlangıç, Batman için hemşehrilerimiz için durmayacağız’ dedi. Batman ve çevresinde ilçe, nahiye, kasaba vs. gidilmedik tek bir ücra, insan dahi bırakmama gibi öncelikli ulvi hedefler amaçladıklarından bahseden Çetin, sözlerinin devamında ‘’Biz, ağzımızdan çıkan sözcüklerin ağırlığının farkındayız. Her şeyden önemlisi de bunlara önce Allah’ın şahitlik ettiğini de asla unutmuyoruz. Hiçbirimiz unutmamalıyız da… Bu yüzden, kelimeleri sadece süslü siyasi jargonlar olarak havada asılı bırakmayacağız. Tıpkı bugüne kadar bırakmadığımız gibi… Koltuklardan ziyade de öncelikli hedefimiz gönüllerdeki makamımızı yüceltmek ve arkamızdan hoş bir seda bırakıp, o sedayı her yere kalıcı bir şekilde yaymaktır.’ İfadelerini kullandı. Son söz olarak da: ‘’Biz hiçbir şey söylemesek bile bize olan bakışlar, kucaklayışlar vs. hepsi çok şükür ki zaten birer ispattır, çabalarımızın ve kardeşliğimizin mukabelesidir.’ dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.