Nasıoğlu 3 bakanla Batman’ı görüştü

Nasıoğlu 3 bakanla Batman’ı görüştü

Gündem Yayın: 03 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 03.08.2023 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bakanlıklar nezdinde görüşmeler gerçekleştiren Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman'ın sorunlarının çözülmesi noktasında girişimlerini sürdürüyor.

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'i ziyaret etti. Ziyaretlerinde Batman'da yürütülen ve hedeflenen çalışmalara ilişkin bilgi veren Nasıroğlu, Batman için planlanan projeleri görüştü.

UÇAK SEFERLERİ VE HIZLI TREN PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Kentin sorunlarının çözülmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'na ziyarette bulunan Nasıroğlu, Diyarbakır Batman yolu Diktepe geçişi kısmı, Batman Hasankeyf ve Batman OSB yolunun bir an önce bitirilmesi gibi konuları görüştü. Ziyarette Batman’a mevcut uçak seferlerinin artırılması ve hızlı tren projesine Batman'ın dahil edilmesi gibi konular da ele alındı. Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile de görüşen Nasıroğlu, yarım kalan projelerin bitirilmesi ve yeni projelerin onayının verilmesi hususunu bakana  iletti. Nasıroğlu, ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider'le Batman Sol Sahil sulaması, içmesuyu başta olmak üzere tarım alanında ve Batman'ın gündemindeki diğer konuları görüşüp istişarede bulundu. Bakanlıklar nezdinde yaptığı ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Nasıroğlu, Batman için yeni bir vizyon ve kalkınma hamlesiyle  Türkiye Yüzyılına yakışır bir Batman'ı ortaya çıkaracaklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.