“Gazze, Filistin savunmasının son kalesidir”

“Gazze, Filistin savunmasının son kalesidir”

Gündem Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 16:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi'ne yönelik katliam ve soykırımına tepki gösterdi.

Siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi'ne yönelik katliam ve soykırımına tepki gösteren Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, "Acaba dünyanın bu katliama ses çıkarması ve bu zalimlere dur demesi için daha kaç bin insanın ölmesi gerekiyor?" diye sordu. "Hükümete çağrımızı bir kez daha yineliyoruz. Gazze, Filistin savunmasının son kalesidir." diyen Ramanlı "Bugün bağımsızlığını ve toprak bütünlüğünü Filistin Devleti içerisinde koruyabilen yegâne alan Gazze'dir. Yegâne hükümet HAMAS'tır. 57 İslam ülkesi var, Filistinli kardeşlerimize neredeyse hiçbiri bir tas su bile verecek kudret ve iradede değildir." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.