‘Artık dayanacak gücümüz kalmadı’

‘Artık dayanacak gücümüz kalmadı’

Gündem Yayın: 19 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 19.06.2023 14:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ses Batman Şubesi tarafından düzenlenen basın açıklamasıyla  “Pahalılığa Ve Yoksulluğa Hayır!” denilerek yaşanılan ekonomik sorunlara dikkat çekildi.

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde düzenlenen basın açıklamasına Ses Batman Şubesi üyeleri katıldı. Şube eş Başkanı Deniz Topkan’ın okuduğu basın açıklamasında, “Ülkemizdeki var olan sorunların üzerini örterek, gerçekliği ters yüz ederek, sonuçlanan seçimler yerini hızla doların yükselmesine ve sonucunda her şeyin pahalanmasına ve yoksullaşmaya bıraktı. Son 4-5 gündür paramızın değeri hızla düşüyor. Bu düşüş %10'ları geçti. Kamu emekçileri ve emekliler;  İktidar ve TÜİK'in yarattığı girdap ile emekçiler karın tokluğu dahi diyemeyeceğimiz bir sefalet ücreti ile yaşamaya mahkûm edilmiştir. 

Biz Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası olarak, Kamu Kurumlarındaki tüm Emekçiler ile yıllarca emek verip emekli olanlar için;  Memurlara ve Emeklilere Temmuz ayı için verilen sözlerin yerine getirilmesini, beklentilerimizin karşılanmasını buradan bir kez daha talep ediyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.