Ramanlı, Sason’a çıkarma yaptı

Ramanlı, Sason’a çıkarma yaptı

Siyaset Yayın: 18 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2024 14:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Sason’a çıkarma yapan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, halka birlik mesajı vererek, kendilerine hizmet edecek adaylara oy vermelerini istedi. HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı seçim çalışmaları kapsamında Sason’da seçim çalışmasına destek verdi.

Ramanlı, Sason esnafını ziyaret etti

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Sason Belediye Başkan Adayı Burhan Bulgan, Sason Yücebağ Beldesi Belediye Başkan Adayı Bayram Çelik ve partililer ile birlikte Sason esnafını ziyaret etti.

Esnaf ziyaretinde halkın sıkıntılarını dinleyenRamanlı, halka birlik ve hizmet mesajı vererek, sorunların HÜDA PAR belediye başkan adaylarının seçilmesi ile kolay bir şekilde çözüleceğini söyledi.

Ramanlı, “Sason'dayız. Esnafımızı ziyaret ettik. İlçelerimizin sorunlarını biliyoruz. Çözüm yollarını da biliyoruz. Gelin #BuSeferHÜDAPAR diyelim. Şikâyet ettiğimiz birçok sorunun çözümünü hep birlikte gerçekleştirelim.” açıklamasında bulundu.

Ramanlı, siyasi partilerin seçim lokallerini ziyaret etti

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Sason’da siyasi partilerin seçim lokallerini ziyaret eden Ramanlı, “Seçimin sadece bir yarış olduğunu her yerde dile getiriyoruz. Halka hizmet noktasında hepimizin hedefinin bir olduğunu ve geri kalan farklılıklarımızın ise bizi güzelleştiren renkler olduğunu unutmayalım. Halkımızda seçimini iradesi ile yapacaktır. Halka hizmet etmek için çalışıyoruz bu ortak noktamız en büyük birlikteliğimizi oluşturuyor.” dedi.

Sason’da amatör maçı izledi

Sason’da oynanan Sason Spor ve İluh 72 Spor maçı sonrası takımları soyunma odalarında ziyaret eden Ramanlı, “Sason Spor ve İluh 72 Spor müsabakasına katıldık. Takımları soyunma odalarında ziyaret edip başarılar diledik. Sporun dostluk ve kardeşliğe vesile olduğuna inanıyoruz. Bu anlamıyla sporu tüm imkanlarımızla destekleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ramanlı, gecenin finalini gençlerle yaptı

Gün boyu devam eden Sason ziyaretinin ardından Batman merkezde iftarını gençlerle açık alanda yapan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, daha sonra gençler ile çay evinde bir araya geldi. Gençler ile karşılıklı fikir alışverişi şeklinde sıcak bir sohbet yapan Ramanlı,gençlerin yoğun isteği üzerine saz çalarak Kürtçe ilahi-ezgi söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.