Ceylan ‘Çalışan Annelere kreş desteği vereceğiz’

Ceylan ‘Çalışan Annelere kreş desteği vereceğiz’

Siyaset Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 14:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, Yeşiltepe Çok Amaçlı Toplum Merkezi'ni ziyaret etti.

Kurslar ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi alan Ceylan, kursiyerlerle sohbet etti ve sorularını cevaplandırdı. Ceylan, ÇATOM’ların, Batman’da kadının tüketen değil üreten birey haline gelmesine katkıda bulunduğunu söyledi.

‘KADIN, TÜKETEN DEĞİL ÜRETEN OLACAK’

ÇATOM, ADEM ve Halk Eğitim Merkez'lerin de kursiyer kadınların kaliteli zaman geçirip meslek öğrendiklerini ve aile bütçelerine katkı sağladıklarını aktaran Ceylan şöyle konuştu: "Bacılarımız birbirinden güzel ürünler üretiyorlar. Bu üretimlerin devamlılığı ve büyümesi bir türlü mümkün olmuyor. Burada temel sorun ürünleri pazarlanması ve markalaşması ile ilgili organizasyonu yapamamak. Biz belediye olarak bu emeğin pazarlanmasında ve markalaşmasında bireysel üretim yapan kadınlarımıza ve kadın kooperatiflerimize ön ayak olacağız. Onların ürünlerini talep eden firmalarla buluşturacağız. Böylece bu mikro işletmelere pazarlama ve markalaşmanın önünü açacağız" dedi.

‘HER MAHALLEYE BİR KREŞ’

Çalışıp aile bütçesine katkı sağlayan kadınların çocuklarını bırakacağı yerlerin kısıtlı olduğuna işaret eden Ceylan, çalışan annelere kreş imkanı da sağlayacaklarını sözlerine ekledi. Ceylan, "Bizim için çalışmak çok kıymetlidir. Çalışmak isteyen bacılarımıza bu imkanı sağlamamız lazım. Eğer kreş hizmeti sunabilirsek bu bacılarımız aile bütçelerine katkı sunabilecekler. Hedefimiz her mahalleye bir kreş " Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.