YAYA GEÇİDİNDE KAZA BİRİ BEBEK TOPLAM ÜÇ YARALI

Batman Gültepe mahallesinde otomobil yaya geçidini kullanan biri bebek toplam üç genç kıza çarptı. Ağır yaralaman üç genç kız hastanede tedavi altına alındı.

Asayiş Yayın: 23 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 23.04.2024 22:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

 

Feci kaza Batman Gültepe Mahallesi Petrol Citiy alış veriş merkezi mevkiinde meydana geldi. Sık sık yaramalı ve Maddi hasarlı kazaların yaşandığı bu noktada yine kaza meydana geldi. Yaya geçidinde yolun karşısına geçmeye çalışan yanlarında bir bebeğin de bulunduğu üç yaya sürücüsü öğrenilmeyen otomobil aracı aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak üç genç kıza çarptı. Kazada  15 yaşında E. P, 15 yaşında B.B .G ve 14 yaşında  Z.S isimli üç genç kız  ağır yaralandı. ismi öğrenilemeyen bir bebek ise hafif  yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından kaza yerinde yapılan ilk müdahale ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.