Ramanlı’dan yeni anayasa çıkışı

Ramanlı’dan yeni anayasa çıkışı

Siyaset Yayın: 27 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.11.2023 14:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, partisinin Siirt 4'üncü Olağan Kongresine katılarak bir konuşma yaptı.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, "Artık birbirimizle çekişmenin, eski defterleri karıştırmanın bir anlamı yok. Eğer bu memleketi seviyorsak, bu millete sevdalıysak gelin bu millete yaraşır, bu milletin layık olduğu bir anayasa yapalım." dedi. 14 Mayıs seçimlerinin, HÜDA PAR için bir milat olduğunu ifade eden Ramanlı, kuruldukları 2012 yılından bu yana tarihe yön veren geçmiş siyasi hareketler gibi pek çok badireler atlattıklarını söyledi.

‘BU MİLLETE YARAŞIR BİR ANAYASA’

Yeni anayasa çağrılarını yineleyen Ramanlı, "Darbecilerin bize zorla dayattığı 82 anayasasının hala yükünü taşımak zorunda kalıyoruz. Bu anayasa ki devleti milletle kavgalı hale getirdi. Toplumun farklı kesimlerini birbirine düşürdü. Siyasetin itibarını sıfırladı, yüksek yargıyı bile birbirine düşürmeyi başardı. Milletin temsilcileri artık Meclis'te ve yeni anayasayı yapma iradesi elbette var. Herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ediyorum. Artık birbirimizle çekişmenin, eski defterleri karıştırmanın bir anlamı yok. Eğer bu memleketi seviyorsak, bu millete sevdalıysak gelin bu millete yaraşır, bu milletin layık olduğu bir anayasa yapalım." ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.