Okullar arası şiir yarışması düzenlendi

Okullar arası şiir yarışması düzenlendi

Gündem Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 14:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman İl Müftülüğü tarafından Ortaokul ve Lise öğrencileri arası ödüllü "İstiklal Şairi Akif Şiir Okuma ve Resim Yarışması" düzenlendi.

Batman İl Müftülüğü tarafından "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" münasebetiyle şiir okuma ve resim yapma yarışması düzenlendi. Batman İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen yarışmada İl Müftü Yardımcısı Halime Esra Özdemir başkanlığında oluşturulan komisyon öğrencileri dinledi.  Yarışma Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenmiş şiirlerinden birinin sahnede ortaokul öğrencileri tarafından ezbere okunması şeklinde gerçekleşti. Öğrenciler şiirlerini en güzel şekilde okuyabilmek için kıyasıya mücadele etti. Yarışmanın akabinde, komisyonun öğrencileri değerlendirmesi sonucu şiir yarışmasına katılıp dereceye girenlere ödülleri İl Müftüsü Ahmet Durmuş tarafından, Liseler arası Resim yarışmasında değerlendirme sonucunda dereceye girenlere ise ödülleri İl Müftü Yardımcısı Halime Esra Özdemir tarafından takdim edildi. İl Müftüsü Durmuş, yarışmaya katılan tüm öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.