‘Tüm zorlukları birlikte aşabiliriz’

‘Tüm zorlukları birlikte aşabiliriz’

Siyaset Yayın: 15 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2024 14:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, yaptığı açıklamada gelecek için ümitvar olduklarını belirtti.

Seçimin ardından kısa bir değerlendirme açıklaması yapan Batman İl Başkanı Çetin, her zorlukla birlikte ferahlık olduğunu ve tüm olumsuzlukların da yine birlikte aşılabileceğine vurguladı.

‘ARTIK ÖNÜMÜZE BAKMALIYIZ’

Seçim sonrası için kısa bir özet geçen İl Başkanı Muhammed Arif Çetin: “Belediye Başkanlarından, Belediye, İl Genel Meclis Üyeleri ve hatta muhtarlara kadar kazananlar için bundan sonra hizmet zamanıdır. Seçim bitti. Artık önümüze, işimize bakmalıyız. Şimdi sözcüklerin değil, hizmetlerin konuşması lazım. Millet olarak, ülke olarak ve Batman olarak da tüm zorlukları ancak yine birlikte aşabiliriz” dedi. Ayrıca kendilerinin de sorunların çözümünde, ellerini taşın altına koymaya daima devam edeceklerini bir kez daha yineledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.