Yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti

Yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti

Gündem Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 12:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Takip EtGoogle News

Hasankeyf İlçe Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Hane ziyaretleri kapsamında, Dicle Mahallesi ve Kültür Mahallesi'nde ikamet eden yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını yerinde inceledi.

Vatandaşlarla ile bir süre sohbet ederek, dile getirdiği sorunları ve sağlık durumları hakkında bilgi alan Kaymakam İmrak, beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine Vatandaşların ihtiyaçlarının temini hususunda talimat verdi. Ayrıca Kaymakama İmrak, ihtiyacı doğrultusunda temin edilen tekerlekli sandalyeyi Dicle Mahallesinde İkamet eden Hasine Turgay’a teslim etti. Kaymakam İmrak Vatandaşlara “Devlet olarak her zaman yanlarında olduğunu ve imkanlar dahilinde elinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti” ve  “Ailelerimize misafirperverliğinden dolayı teşekkür edip, sağlıklı ömürler dileyerek” ailelere hediyeler verdi. Ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Aydağ, Turgay ve Gizmen aileleri Kaymakam İmrak’a teşekkür etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.