LÖSEMİLİ HASTALAR DESTEK BEKLİYOR

LÖSEMİLİ HASTALAR DESTEK BEKLİYOR

Yaşam Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 12:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Lösemili Çocuklar Sağlık Ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Batman İl Gönüllüsü Mehmet Yusuf Ekinci; Yardımlaşma duygusunun en güzelini yaşadığımız bu mübarek Ramazan ayında  gönüllü ve bağışçılarının desteklerini bekliyoruz” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da LÖSEV, Ramazan ayında ‘Bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin’ sloganıyla, birçok ailenin sofrasına bereket taşıyor. Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Ramazan ayının ilk gününden itibaren içerisinde bir ailenin ihtiyaç duyabileceği ürünleri içinde bulunduran yardım kolilerini, lösemi ve kanser tedavisi gören hastalara ulaştırmaya devam ediyor.

LÖSEV Batman Gönüllüsü Yusuf Ekinci, konuyla ilgili olarak şunları belirtti; “Lösemili Çocuklara ‘Koli Koli Mutluluk’ LÖSEV Ramazan gıda paketlerinden sipariş vererek, Ramazan Ayı’nda ihtiyacı olan lösemili çocuklar ile kanser hastalarına ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz. Sizler de Ramazan Ayı’nda Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından, ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek, tüm faturalı hatlardan 3406’ya BAGIS ya da 1998’e FİTRE yazıp bir SMS göndererek bağışınızı gerçekleştirebilir, bilgi almak için 0312 447 06 60 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.