Nasıroğlu Batman'daki ilk iftarını vatandaşlarla açtı

Nasıroğlu Batman'daki ilk iftarını vatandaşlarla açtı

Gündem Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 14:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Takip EtGoogle News

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelerek orucunu açtı.

Masaları  dolaşan Nasıroğlu, vatandaşlarla sohbet edip Ramazan ayının hayırlar getirmesi dileğinde bulundu. Teravih namazı sonrası alanda kurulan stantları da gezen Nasıroğlu, vatandaşlarla selamlaştı. Düzenlenen etkinlikleri değerlendiren Nasıroğlu, şöyle konuştu: "Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza iftar yemeği verilecek. İftar yemeğinin hemen ardından  hem çocuklarımız hem de yetişkinler için birbirinden farklı programlar düzenleniyor. Ramazan ayının ruhunu yaşatan etkinliklere katılan vatandaşlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Bütün vatandaşlarımızı burada kurulan gönül sofrasına davet ediyorum. Rabbim ibadetlerimizi, hayırlarımızı ve oruçlarımızı kabul etsin"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.