DEM Partisi Cudi Mahallesinde seçim lokali açtı

DEM Partisi Cudi Mahallesinde seçim lokali açtı

Siyaset Yayın: 10 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 10.03.2024 14:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

DEM Parti Batman İl Örgütü seçim çalışmaları kapsamında Cudi Mahallesinde açtıkları seçim lokali mitinge dönüştü. DEM Parti Batman Milletvekilli Mehmet Rüştü Tiryaki, Belediye Eşbaşkan adayı Gülistan Sönük DBP, DEM Parti İl Örgütleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile lokal açılışı gerçekleştirildi. 

Seçim lokalinde konuşan Belediye Eşbaşkan Adayı Gülistan Sönük, kadınların kazanımlarını bedeller vererek elde ettiğini belirterek, bugün alanlara çıkan milyonlarca kadının kazanımlarına olan bağlılığını ortaya koyduğunu söyledi.  DEM Parti Batman Milletvekilli Mehmet Rüştü Tiryaki ise seçime kısa bir süre kaldığına dikkat çekerek, kent dışında olanların kente gelip oy kullanması için bulundukları il, ilçede DEM Parti binalarına gitmeye çağırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.