Otizme Real Konak Hotel’den kırmızı ışık

Otizme Real Konak Hotel’den kırmızı ışık

Gündem Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 14:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman’ın gözde otellerinden olan Real Konak, ‘2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü’ kapsamında otizme dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak için otizme kırmızı ışık yaktı.

Toplumsal ve sosyal projelere her zaman duyarlı olduklarını belirten Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı; ’’Dünyada 75 milyondan fazlası ülkemizde ise yaklaşık 1 milyon otizmli bireyin olduğu ve 5 milyondan fazla aile bireyinin bu durumdan etkilendiğini tahmin etmekteyiz. Bu bireylerin ihtiyaçlarını karşılamak, daha iyi anlaşılması ve bireylere yönelik farkındalığı artırmak için Değer Otizm Derneği’nin başlattığı “Otizme Kırmızı Işık Yak” kampanyası kapsamında destek olduk. Real Konak hotel ekibi olarak kırmızı kurdele takıp farkındalık yaratmak istedik. Bu adım, otizm farkındalığının artırılması ve otizmli bireylere destek sağlanması adına çok önemli bir adım olacaktır. Real Konak Hotel olarak her zaman onların yanında olduğumuzu ve toplumun her kesiminin otizmli bireylere karşı daha duyarlı olmamız gerekiyor.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.