“AY KURUMLAR ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRECEĞİM ”

“AY KURUMLAR ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRECEĞİM ”

Siyaset Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 23:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

31 Mart 2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine az bir süre kala seçim çalışması kapsamında Batman Belde mahallesinden Muhtar adayı Halil Ay, Mübarek Ramazan ayında yoğun bir tempo ile seçmenine yapacağı çalışmaları anlatıyor.

 

Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren İş insanı Muhtar Adayı Halil Ay; “Öncelikli hedeflerimin başında mahallemizden geçen demir yolunun etrafını kapatıp güvenli hale getirmek için çaba sarf edeceğim. Belde mahallesinin birçok noktasını yeşil alanla buluşturacağım.

Ayrıca bir taziye evi yapmak için kolları savacağım, park ve bahçeleri daha güvenilir ve kullanışlı hale getirmek için çalışacağım, sahipsiz Sokak hayvanlarımıza beslenmeleri için birçok notlara geri dönüşüm kutusu koyacağım, sürekli kurumlarla sürekli vatandaşın görüş ve talepleri yerine zamanında ulaşması için köprü görevi göreceğim. Ve bunlara benzer birçok projelerle geleceğim, Çünkü Belde Mahallesine hizmet etmeyi kendime ilke edindim,” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.