Ramanlı, seçim öncesi söz verdiği esnafı ziyaret etti

Ramanlı, seçim öncesi söz verdiği esnafı ziyaret etti

Gündem Yayın: 18 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2024 15:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi yaptığı ziyaretlerde tekrar ziyaret edeceği sözünü verdiği esnafları ziyaret etti.

Esnaf ve halka seçimden önce seçim sonuçlarının her ne olursa olsun hizmet için halkla bir arada olacağını ve hizmete devam edeceğini belirten Ramanlı, söz verdiği gibi seçim sonrasında da ziyaretlerini gerçekleştirdi. Ziyaret sözü alan esnaf, Milletvekili Ramanlı’yı seçimden sonra görmenin şaşkınlık ve sevincini yaşadı. Şaşkınlığını gizleyemeyen bir esnaf, “Seçimden önce ziyaretine geleceğim diye söz verdi ama her siyasetçi gibi o da söz verdiğiyle kaldı derken şimdi kapımda görüyorum.” dedi. ‘Çay içme’ sözünü verdiği esnafı tek tek ziyaret eden Ramanlı, esnaf ve halk ile muhabbet etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Ramanlı, şu ifadelere yer verdi: “Seçim yoğunluğunda oturup çaylarını içememiştik. Seçimden sonra geleceğimize dair söz vermiştik. Şimdi sözümüzü yerine getirme zamanı. Esnafımızın her daim yüzü gülsün. Onlar kazandıkça halkımız kazanıyor. Onlar kazandıkça Batman kazanıyor. Bizi kabul eden yüce gönüllü esnafımıza yürekten teşekkür ediyorum.” Ramanlı’ya esnaf ziyaretinde HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun ve İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Demir eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.