Ceylan’dan Çevrecilere ziyaret

Ceylan’dan Çevrecilere ziyaret

Siyaset Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 14:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, Çevre Gönüllüleri Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek başkanı Hasan Argünağa ve yöneticileri ile görüşen Ceylan, derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediyeyi kazandığı takdirde uygulamaya koyacağı Yeşil kuşak projesi hakkında  dernek üyelerine bilgi veren Ceylan, tüm vatandaşların yararlanacağı 36 kilometre uzunluğunda yeşil bir alan oluşturacaklarını söyledi.

CEYLAN ‘YEŞİL BİR ALAN OLUŞTURACAĞIZ’

Ceylan "Bu proje Batman çayı ıslahı projesinin sonundan başlanarak kantar köprüsüne kadar olan dere kıyılarını kapsıyor. Proje kapsamında Çay ıslahı ile birlikte şehrimiz 36 kilometre uzunluğunda yeşil bir kuşak ile buluşturulacak. Batman' da 2 adet uluslararası festival düzenleyeceğimiz bir alan oluşturacağız. Kentimize marka değeri katacak bir güzellik kazandıracağız" dedi.

‘YAŞAM ALANLARINI ARTIRACAĞIZ’

Batman'ı daha güzel bir şehir haline getirmeyi planladıklarını ifade eden Ceylan, "İstiklal parkı yapıldıktan sonra böyle parklar ve yaşam alanlarının ne kadar önemli olduğu halkımızın teveccühünden anlaşılmıştır. Mavi yeşil Batman projesinde istiklal parkının devamında tematik bir park alanı daha oluşturacağız. Projenin devamı olarak nehrin karşısında köprünün her iki yanına yapacağımız yeni parklarla, park alanımızı 5 katına çıkaracağız. Halkımız hafta sonlarında, sıcak yaz günleri akşamlarında vakitlerini su kenarında, yeşil park alanlarında ferahlayarak geçirecektir. Bu parklarda gezinti alanları spor tesisleri ve çocuklar için aktivite alanları inşa edeceğiz." Şeklinde konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.