Siyasiler alın size görev

Siyasiler alın size görev

Gündem Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 15:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yerel seçimler öncesi hangi adaya bakarsanız bakın hatta muhtar adayları bile vaadlerini ardı arkasına sıralıyorlar. 

Nerdeyse Batman’a deniz getirecekler! Tabi bu işin ironi kısmı, gerçeğe gelirsek;
Milyonlarca liralık yatırım yapan galerici esnafı Batman Diyarbakır karayolu şehir girişine son derece modern bir site inşa ettiler. Esnaf iş yerlerine girecek ama yol problemi nedeni ile maalesef giremiyor. 
Belediye yetkililerine  defalarca söylenmesine ve dilekçeler verilmesine rağmen tıssss yok! Bu belediyeyi yönetenler ya kör ya da sağır. Kardeşim böyle önemli bir yatırım bölgesine sen nasıl yol yapmazsın? Olacak iş değil.

Siyasiler alın size görev

 Muhalif olanlar malzeme yapsın, iktidar olanlar da hizmet yapsın. Kimse bu önemli hizmeti yapamıyorsa biz de bir muhtar adayı bulup derdimizi ona anlatacağız. 
“Davacının ahmağı derdini mübaşire anlatırmış” biz de her halde gidip, derdimizi mübaşire anlatacağız. Maalesef bizi bu hale getirdiler. Utanacak olan biz değil hizmet etmeyenlerdir.
Galerici esnafı Batman’a yatırım yapıyor, istihdam alanı açıyor bizimkiler ise bu güzide alanı hizmete açmak İçin yol yapmaktan kaçınıyor. Olacak iş değil. Herkes seçime endekslenmiş esnafın, vatandaşın derdini soran yok. Açılış yapıp, bol-bol kurdele keseceğimize ve mega proje vaatlerinde bulunacağınıza şu işi halledince de sizi alkışlayalım…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.