RAMANLI: ‘ANADİLDE HİZMET ANLAYIŞI’ SUNACAĞIZ!

HÜDA PAR Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, proje lansman programında açıkladığı projelerden ‘Anadilde Hizmet Anlayışı’ projesinin ayrıntılarını paylaştı.

Asayiş Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 10:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

“HERKES KENDİ DİLİNDE HİZMET GÖRECEK”

Ramanlı sosyal medya hesabından, “HÜDA PAR belediyeciliğinde herkes kendi dilinde hizmet görecek, her dile eşit seviyede değer verilecektir. Türkçemiz kıymetlidir, Kürtçemiz gibi, Kürtçemiz de kıymetlidir Arapçamız gibi.” notuyla ‘Anadilde Hizmet Anlayışı’ projesi ile ilgili videolu mesaj paylaştı.

“DİLLER ALLAH’IN AYETLERİDİR”

Halkın kendilerini anadilleriyle ifade edebilmeleri için belediye hizmetlerinde çok dilli bir hizmet anlayışını sunacaklarını belirten Ramanlı, “Halkımızın kendilerini anadilleriyle ifade edebilmeleri ve iletişim sorunlarının önüne geçebilmesi için belediye hizmetlerinde çok dilli bir hizmet anlayışı içerisinde olacağız. Böylelikle belediyemize anadilde hizmet anlayışını sunacağız.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.