Eşbaşkan Sönük: Demokratik bir seçim atlatmadık

EŞBAŞKAN SÖNÜK MAZBATASINI ALDI

Siyaset Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 16:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor oyla seçilen DEM Parti Batman Belediye Eşbaşkanı Gülistan Sönük, mazbatasını aldı.

DEM Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, İl Eşbaşkanları Mustafa Tekik, Songül Korkmaz, parti yöneticileri ve kalabalık toplulukla birlikte Batman Adliyesi’ne giden Sönük, mazbatasını İl Seçim Kurulu’ndan aldı. Kadınların zılgıtları eşliğinde mazbatasını alan Sönük “Belediyemizi bizimle direnişi bırakmayan arkadaşlarımızla, halklarımızla birlikte geri aldık. Buruk bir sevinç yaşıyoruz. Başta Van Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere Hilvan, Şırnak ve birçok yerde gasp süreci başlatılmış. Zaten çok demokratik bir seçim de atlatmadık. Gercüş ve Hasankeyf olmak üzere birçok ilçemizde taşıma seçmenle Belediyelerimiz çok farklı bir şekilde gasp edildi. Bu açıdan buruk bir sevinç yaşıyoruz ama umutluyuz” dedi.

“TECRÜBEMİZ ORTADA”

Açıklamalarının devamında Sönük “Başta Van büyükşehir belediyemiz olmak üzere şu an darbe girişimi yapılan bütün belediyelerimizi, haklarımızı olumlu sonuçlanacağının da umudunu taşıyoruz. Buradan başta Van halkı olmak üzere direnişte olan bütün halkımızı selamlıyoruz. Direnişlerinin direnişlerimiz olduğunu da buradan belirtmek istiyoruz.  Ebetteki bu belediyeler halklarımızındır biz buraları seçimle aldık. Batman Belediyesi’ni başta kadınla olmak üzere gençlerimiz ve bütün halklarımıza hediye ediyoruz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.