İş insanı Beğde’den gazetemize ziyaret

İş insanı Beğde’den gazetemize ziyaret

Yaşam Yayın: 15 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 15.03.2024 14:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Mehmetoğlu Grup Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Alican Beğde Gazetemizin imtiyaz sahibi Bulut Kutlu ve haber sorumlusu Şahmus Ustabaşı’nı ziyaret etti.

Peynirde Türkiye Markası Olma Yolunda İlerleyen Mehmetoğlu Grup limited şirketi Batman’da peynir başta olmak üzere kahvaltı çeşitleriyle de 25 yıldır sektöründe bölgeye büyük hizmetler veren Mehmetoğlu Grup Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Alican Beğde, gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Her geçen gün hizmet ağını büyüttüğünü söyleyen iş insanı Beğde,  “Amacım bu şehre güzel yatırımlar yapıp peynir sektöründe bir Türkiye markası olmak ve hizmet ağını büyütüp istihdam yaratmak” dedi.

Konuşmasının devamında Özgür basının önemine dikkat çeken Beğde , "Gerçekten siz değerli basın mensupları zor şartlarda çalışıp zamanında doğru ve objektif haber yaparak her türlü zorluğa karşı fedakârlık gösterip bizi aydınlatıyorsunuz ,”dedi.

Yapılan ziyarette Alican Beğde, Gazetemiz imtiyaz sahibi Bulut Kutlu ve haber sorumlusu Şehmeuz Ustabaşına duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.