Şiddete karşı tek ses

Şiddete karşı tek ses

Gündem Yayın: 17 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2024 14:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

SES Batman Subesi ve Batman Tabip odası, 17 Nisan Sağlıkta Şiddete Karşı Mücadele Günü vesilesiyle ortak basın açıklaması yaparak şiddeti protesto etti. 
Batman Eğitim Araştırma Hastanesi önünde yapılan ortak basın açıklamasına SES Batman Şube Eş Başkanı Cihan Tüzün,  Tabip Odası Batman Şube Başkanı Dr. Sertaç Adıgüzel ve sağlık çalışanları katıldı. Sağlıkta şiddet sona erene kadar mücadeleden vazgeçmeyeceklerini belirten Tabip Odası Şube Başkanı Dr. Sertaç Adıgüzel, "Gaziantep'te görevi başında katledilen Dr. Ersin Arslan'ın ölümünün üzerinden 12 yıl geçti. Ses ve TTB tarafından 'sağlıkta şiddete karşı mücadele günü" ilan edilen bu günde, başta Dr. Ersin Arslan olmak üzere, sağlıkta şiddet nedeniyle bugün aramızda olmayan, kaybettiğimiz tüm sağlık emekçilerini saygıyla anıyoruz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.