Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması ödülleri verildi

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması ödülleri verildi

Gündem Yayın: 18 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2024 15:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliği ile düzenlenen ‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yarışması’ ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından verildi.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliği ile 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek projesi' kapsamında İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerine yönelik görsel sanatlar (resim ve afiş) ile edebi metinler (kompozisyon ve şiir) yarışması sonucunda il birincisi olan öğrencilere ödülleri verildi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı odasında gerçekleşen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Abdurrahim Kusen, Batman Yeşilay Şube Başkan Yardımcısı Şehmus Yılmaz, Yeşilay İl Koordinatörü Özge Kızar, Okul Müdürleri, İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorisinde edebi metinler (kompozisyon ve şiir) ve görsel sanatlar (Resim ve Afiş) dalında il birincisi olan öğrenciler ve öğretmenleri katıldı. Yarışmada il birincisi olan öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, başarılı öğrencileri kutlayıp öğrencilere başarı belgelerini ve ödüllerini verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.