Eşbaskan Sönük'ten ikramiye açıklaması

Eşbaskan Sönük'ten ikramiye açıklaması

Yaşam Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 20:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi Eşbaşkanı Gülüstan Sönük, Belediyedeki görevine başlar başlamaz ayağının tozuyla ilk icraatını gerçekleştirerek işçilere bayram öncesi ikramiyelerin ödenmesi için talimat verdi.

Çalışan emekçiye hak ettikleri değeri ve alın terinin karşılığını değerinde ve zamanında vermeyi öncelik edindiklerini belirten Eşbaşkan Sönük, belediyedeki görevimizin ilk icraatlarından biri de çalışan emekçi kardeşlerimize hak ettikleri ikramiyelerinin Ramazan Bayramı öncesi ödenmesi için çalışmaların hızlanmasını istedik. 

Belediye bünyesinde görev yapan kadrolu işçilerin 2024 yılı ilave tediye ödemelerinin birinci ve Belediye Personel Anonim Şirketi personeline 10 günlük ikramiyeleri Ramazan Bayramı öncesi hesaplarına yatırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.