Dem Partisinden Derneklere ziyaret

Dem Partisinden Derneklere ziyaret

Siyaset Yayın: 24 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2024 15:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

DEM PARTİSİNDEN EMEKLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

31 Mart Yerel Seçimler vesilesiyle Emekliler Derneğine yapılan ziyarette, emeklilerin ekonomik ve sosyal sorunları, yerelde emekliler sorunları istişare edildi.

DEM Parti Batman İl Örgütü seçim çalışmaları kapsamında Emekliler Derneğine çıkarma gerçekleştirdi. Heyete başkanlık eden DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Batman Belediye Eşbaşkan adayı Gülistan Sönük, DEM Parti İl örgütü ve kalabalık bir heyet emeklileri ziyaret ederek, emeklilerin ekonomik ve geçim dertlerini dinleyerek, emeklilerin yaşadıkları sorunlara dikkat çektiler.

DEM PARTİDEN ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİNE ZİYARET

31 Mart Yerel Seçimler ziyareti kapsamında Çevre Gönülleri Derneğine yapılan ziyarette, Batman çevre sorunları, park bahçe, sokak hayvanları ve çevreci konular üzerine sohbet gerçekleştirildi. DEM Parti Batman İl Örgütü seçim çalışmaları kapsamında Çevre Gönülleri Derneğini ziyaret etti. Heyete başkanlık eden DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Batman Belediye Eşbaşkan adayı Gülistan Sönük, DEM Parti İl örgütü ve kalabalık bir heyet Çevre Gönülleri Derneğini ziyaret ederek, ekolojik ve çevreci projelerini masaya yatırdı.

DEM PARTİDEN NUBİHAR ve AHMEDÊ XANÊ DERNEKLERİNE ZİYARET

31 Mart Yerel Seçimler ziyareti kapsamında Çevre Nübihar ve Ahmedê Xanê Derneklerine yapılan ziyarette, anadilde eğitim, Kürtçe yayınlar, Kürt Kimliği ve Kürt sorunu bağlamında yerel seçim üzerine sohbet gerçekleştirildi.

DEM PARTİDEN HASANKEYF’E ÇIKARMA

TJA ve Batman Kadın Meclisinin düzenlediği programda Hasankeyf'te 31 Mart Seçimlerinde kullanılacak pusula çalışması yapıldı. DEM Parti Batman Kadın Meclisi ve TJA aktivistleri seçim çalışmaları kapsamında Hasankeyf Belediye Eşbaşkan adayı Zozan Şimşek'e destek ve çalışma  ziyareti gerçekleştirdi. Heyete İl Genel ve Belediye Meclis Adayları ve kalabalık bir heyet Hasankeyf ilçesine çıkarma yaptı. Pusula çalışması yaparak Hasankefy'in bir kez daha DEM diyeceğini vurguladılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.