BİLGİ YARIŞMASI’NDA BATMAN ANADOLU LİSESİ BİRİNCİ OLDU

BİLGİ YARIŞMASI’NDA BATMAN ANADOLU LİSESİ BİRİNCİ OLDU

Eğitim Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 16:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

Batman İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Genç Zihinler Yarışıyor" liseler arası genel kültür bilgi yarışması il finalinde birci Batman Anadolu Lisesi oldu.

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen ikinci geleneksel "Genç Zihinler Yarışıyor" genel kültür bilgi yarışması final programına Batman  İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, Batman İl Jandarma Alay Komutanı Adem Taşkın, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran,TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Kültür ve Turizm İl Müdürü İhsan Arslanlı, Eğitim Müfettişleri Başkanı Hamit Aydın, Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan "Genç Zihinler Yarışıyor" genel kültür bilgi yarışması finali, finale kalan okullarla ilgili video gösterimi ile devam etti.

 

Video gösteriminin ardından 4 Mart'ta başlayan ve yapılan 12 çeyrek final, 3 yarı final etabı sonunda Batman Anadolu Lisesi, Gültepe Anadolu Lisesi ve Batman Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri finalde yarıştı.

 

Batman  genelinde eğitim veren 71 lisenin katıldığı genel kültür bilgi yarışması sonucunda Batman Anadolu Lisesi birinci, Batman Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Gültepe Anadolu Lisesi üçüncü oldu. "Genç Zihinler Yarışıyor" liseler arası genel kültür bilgi yarışması finali verilen ödül töreni sonrası çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.