2 bin adet Arıkovanı dağıtıldı

2 bin adet Arıkovanı dağıtıldı

Gündem Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 14:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Sason’da bal üreticilerine “polen tuzaklı fenni kovan dağıtımı” programı yapıldı.

Batman’da “Arıcılık ve Bal Üretiminin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında, Batman Valiliği ve Batman Belediyesi’nin destekleri İle %75 hibeli polen tuzaklı Fenni kovan dağıtımı, Sason’da gerçekleştirildi. Kaymakam Murat Mete ve Batman İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın’ın da katılımları ile gerçekleştirilen törende, ilçede 40’ı kadın üretici olmak üzere toplamda 306 üreticiyle 2.000 adet polen tuzaklı fenni kovan teslim edildi.

306 ÜRETİCİYE DESTEK

Kaymakam Murat Mete, dağıtım töreninde “Öncelikle desteklerinden ötürü Valimiz Sayın Ekrem Canalp’e teşekkür ediyorum. Adı tüm Türkiye’de duyulmuş, zenginleştirilmiş konseptiyle ilkini yaptığımız Bal, Çilek, Ceviz ve Yayla Festivalimizde 160.000₺ lik rekor fiyatı ile tanıtımına katkı sağladığımız Sason Balımızın siz değerli ve bilinçli üreticilerimiz ile birlikte kalite ve üretim miktarını arttıracağımıza inancım tam. Bütün üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. Tören fenni kovanların üreticilere dağıtılmasının ardından sona erdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.