Newroz kutlamalarında 10 binler alandaydı

Newroz kutlamalarında 10 binler alandaydı

Gündem Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 16:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

10 Binlere Newroz alanında seslenen Bakırhan”Melelerimizin, seydalarımızın dualarıyla halkımızın fedakâr çalışmasıyla birlikte geçmişte olduğu gibi bugün de Batman seçimlerde rekor kıracak” dedi.

Batman’da Newroz kutlaması için sabahın ilk saatlerinden itibaren, rengarenk kıyafetleriyle Batmanlılar alkış, zılgıt ve sloganlarla Batman İlçe Otogarı yanındaki Newroz alanına akın etti. Tüm cadde ve sokaklarda Güvenlik Güçleri önlem alarak Alana giriş yapanları üst baş araması yaparak alana soktu. Newroz Tertip Komitesi tarafından düzenlenen Nevroz kutlamasına DEM Parti Eş genel başkanı Tuncer Bakırhan , DEM Batman Milletvekilleri Zeynep Oduncu, , DEM İl Eş Başkanları Songül Korkmaz ve Mustafa Mesut Tekik, Batman Belediyesi Eş Başkan Adayı Gülistan Sönük katıldı.

BATMAN 31 MART SEÇİMLERİNDE  REKOR KIRACAK MI?

Nevruz alanını dolduran 10 binlere seslenen DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ”Melelerimizin, seydalarımızın dualarıyla halkımızın fedakâr çalışmasıyla birlikte geçmişte olduğu gibi bugün de Batman seçimlerde rekor kıracak mı? Bak sizi uyarıyorum. Hakkâri’ye gittik. Rekor bizde dediler. Ben de dedim ki Batman rekoru kimseye kaptırmaz. Batman yine rekor kıracaktır. Değerli halkımız değerli Batmanlılar seçimde lütfen kimse kesin kazanacağız demesin zaten kazanacağız Batman sandığına sahip çık. Onuruna sahip çık, Hakikatine sahip çık, Hafızana sahip çık. Bakın bizler Batman'ı her konuda, her yerde anlatıyoruz. Gittiğimiz her yerde ne diyoruz? Bizler Edip Solmazların geleneğinden geliyoruz diyoruz” dedi.

“BATMAN OYUNA SAHİP ÇIKACAK”

 Konuşmasının devamında Bakırhan, “Batman halkı  kadın adayımıza sahip çıkmalıdır. Batman ne yapacak? Genciyle, kadınıyla birlikte sandığa sahip çıkacak. Oyuna sahip çıkacak. Batman'ın her bir oyu büyük bir bedeldir, büyük bir değerdir, büyük bir emektir. 31 Mart'ta inşallah hep beraber tekrar Batman'da rekor oy kılalım. Cezaevindekilerine, sürgündekilerine, yaşamını yitirmiş arkadaşlarımıza, yoldaşlarımıza büyük bir müjde gönderecek” dedi.

Konuşmasının ardından Suavi, Lawje ve yerel sanatçılar sahne aldı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.