HASANKEYF İLÇESİNDE DOĞALGAZ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HASANKEYF İLÇESİNDE DOĞALGAZ TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 16:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Yazın getirilmesi planlanan doğalgazın temel atma töreninde konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu , doğalgazın Hasankeyf'e önemli bir değer katacağını ve vatandaşların hayat standartlarını yükselteceğini ifade etti.

 

Nasıroğlu, "Bizim anlayışımızda  vatandaşa hizmetkar olmak vardır. "Hasankeyf 10 bin yıllık bir medeniyetin bize mirasıdır. Hasankeyf bizim göz bebeğimizdir. Biz Hasankeyf'e ne kadar hizmet edersek azdır. Hasankeyf'e olan sevgimiz ve duyduğumuz  saygı aslında ecdadımıza ve tarihimize olan  sevgimizden ve saygımızdandır. En kısa sürede Hasankeyf'i doğalgazla tanıştırıp bütün evlerimize ulaştıracağız. Biz burada Hasankeyf'e hizmet etmek için bir araya geldik Allah yar ve yardımcımız olsun." Dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.