‘Yuva kurmak sizden, destek bizden’

‘Yuva kurmak sizden, destek bizden’

Gündem Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 14:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan,  esnaf ziyareti kapsamında gelinlik mağazalarını ziyaret etti.

Evlilik hazırlıkları yapan çiftlerle selamlaşıp sohbet eden Ceylan, dünya evine girecek gençlere müjde verdi. "Yuva kurmak sizden, destek ise bizden"  diyerek aile ve aile kurumuna önem verdiklerini ifade eden Ceylan, evlenecek ihtiyaç sahiplerine 100 bin lira çeyiz desteği sunacaklarını söyledi.

‘EVLENECEKLERE 100 BİN LİRA ÇEYİZ DESTEĞİ’

Ceylan, "Zor zamanlardan geçiyoruz. Genç kardeşlerimiz yeni bir hayat kurmak için korku duymasın. Evlilikte keramet vardır. Allah bereketi ile ödüllendirir. Belediyeyi aldığımız da evlilik gibi kutsal bir yapıyı teşvik etmek için evliliğe adım atacak olan ihtiyaç sahiplerine 100 bin lira  çeyiz desteği ve ücretsiz nikah salonu desteği ile kardeşlerimize hayatın başlangıcında destek olacağız."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.