ÖZERDEM, "GÜLTEPE DE ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI"

Muhtar Adayı Fidan Özerdem, “Gültepe Mahallesi’nde Şimdi Değişim Zamanı” dedi.

Siyaset Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 12:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

Gültepe Mahallesi Muhtar Adayı Fidan Özerdem, “Gültepe Mahallesi Batman'ın en büyük mahallesi ve 20 bin 900 seçmenimiz var.O yüzden çalışmalara 4,5 ay önce başladık ve mahalle sakinlerimizi kapı kapı ziyaret edip sıkıntılarını, taleplerini dinledik notlarımızı aldık. Otobüs sayılarının yetersizliğinden dolayı çok şikâyet aldık. Bunun yanı sıra Petrolcity mevkiinde kadınlarımız semt pazarı kurulmasını istiyor. Seçildiğimiz takdirde mevcut sorunların giderilmesi ile ilgili gerekli girişimlerde bulunacağız.

 

Gültepe'nin adı var fakat kadınlara yönelik sosyal bir yapı yok. İçerisinde çeşitli kursların olduğu kadınların bir araya gelip sohbet edecekleri, rehabilite olacakları, üretecekleri, ürettiklerini satışa sunabilecekleri yaşam alanları oluşturabiliriz.Bu yapıların içinde kadın üretirken yanı başında çocuklarını güvenle bırakabilecekleri bir kreşin olması şart. Emek gayret ve şevkle yapılabilecek çok şey var ve kadınlarımız da çalışmaya üretmeye açık. Hedefim, Muhtarlığı yalnızca resmi işlerin yapıldığı bir kurum olmaktan çıkarıp "Sosyal Sorumluluk Projesine" dönüştürmek. Üç kuşağın gelip dinlenebilecekleri sohbet edebilecekleri, satranç oynayabilecekleri, dini ve kültürel değerlerimizin aktarıldığı, sosyal aktivitelerin olduğu bir toplum merkezi oluşturabiliriz. Misyonum; Çözüm odaklı hizmet anlayışı ile mahallelimin sosyal kültürel yasal sorun ve sıkıntılarını gidermek olacak Vizyonum; Hizmette etkin adil ve öncü olmak. Gültepe de "Şimdi Değişim Zamanı" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.