ESKİLER VE ÇALIŞANLAR İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü Kristal Park misafirhanesinde çalışan eski emekliler ile çalışan personeller Beyaz Saray yemekhanesinde iftar yemeğinde buluştu.

Yaşam Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 20:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

TPAO Batman Bölge Müdürlüğü Kristal Park misafirhanesinde çalışan 40’a yakın emekli personel ve çalışan personel Beyaz Saray yemekhanesinde iftar yemeğinde buluştu. 1990 ve 2010 yılına kadar Kristal Park'ta yöneticilik yapan  daha önce garson, aşçı, fırıncı olarak çalışıp emekli olan yaklaşık 40 personel  Mehmet Altun tarafından Beyaz Saray yemekhane bölümünde düzenlenen  iftar yemeğinde bir araya geldi. 14 yıldır her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık 40 emekli personeli  bir araya getiren Mehmet Altun,  “Her yıl emekli olan personele iftar yemeği verip bir araya getiriyoruz. Amacımız iftar yemeğinde onları bir araya getirip sohbet edip eski günleri yad etmek” dedi. İftar yemeğinde bir araya gelen emekliler ise, çok güzel bir etkinlik olduğunu belirterek, organizasyonu hazırlayanlara teşekkür ettiler. Öte yandan iftar yemeğine katılan emekliler, eski günleri yad ederek, duygulu anlar yaşadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.