İFTARA YETİŞEMEYENLERE KOMANYA DAĞITTILAR

AK Parti Batman İl Gençlik Kolları tarafından iftara yetişemeyen vatandaşlar için 'İftara 5 Kala' projesi ile şehrin yoğun kavşaklarında kumanya dağıtıldı.

Yaşam Yayın: 15 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 15.03.2024 14:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

 

 

 

İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Yasin Aslan konu ile ilgili yaptığı açıklamada Ramazan ayında yardımlaşma ve paylaşma konularındaki hassasiyetin daha da arttığını söyledi.

Projenin iftar için evine yetişemeyen, yolda, trafikte olan vatandaşlara yönelik olduğunu aktaran Aslan, şöyle konuştu : "İftara beş kala" etkinliğini bu yılda Ramazan ayının ilk gününden başladık. İftara yetişemeyen vatandaşlarımıza şehrin belli noktalarında ikramlar veriyoruz. Yapmış olduğumuz bu etkinlikle amacımız bir nebze de olsa ramazanın güzelliğini paylaşmak gönüllere dokunmaktır.’’ Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.