Ramanlı: ‘Batman için yürümeye devam ediyoruz’

Ramanlı: ‘Batman için yürümeye devam ediyoruz’

Siyaset Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 14:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Seçim Çalışmasına ara vermeden devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Batman için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve halkla buluşmaya devam ediyor. Sabah erkan saatlerde hayvan borsasını ziyaret eden Ramanlı, esnaf ile sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ramanlı, esnafa yaptıkları çalışmalar ve seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Hastane ve AVM ziyareti ile ilgili açıklama yapan Ramanlı şöyle dedi: “Yaşam Hastanesi yönetimini, çalışanlarını ve hastaları ziyaret ettik. Kıymetli misafirperverliklerinden ötürü Sayın Mehmet Dinç Bey’e teşekkür ediyorum. Sonrasında Batman Park yönetimini ve esnafını ziyaret ettik. Batman için yorulmadan yürümeye, adım adım şehrimizi gezmeye devam ediyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.