‘Batman’ı Büyükşehir’e hazırlıyoruz’

‘Batman’ı Büyükşehir’e hazırlıyoruz’

Gündem Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 14:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Batman Belediyesi tarafından yeni yapılan ek hizmet binasına yazılan‘Batman Büyükşehir Belediyesi’ tabelası ile ilgili açıklama yapıldı.

Batman Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Ortaya konulan hedef çerçevesinde önümüzdeki dönemde  atman’ımızın kavuşacağına inandığımız Büyükşehir statüsüne vurgu yapmak ve geleceğe bir miras bırakmak adına asılan yeni tabela somut bir hedefi ortaya koyma, tüm paydaşların ve kamuoyunun müspet dikkatini çekme ve motivasyon artırma amacı taşımaktadır. Bu çerçevede yeni hizmet binamıza Batman Büyükşehir Belediyesi tabelası asılmış ve Büyükşehir kelimesinin üzerine önceden perde imalatı yapılmıştır. Yakın zamanda binayı hizmete açtığımız zaman Büyükşehir kelimesinin üzerinde perde indirilmiş halde Batman Belediyesi biçiminde görülecek; Batman’ımız Büyükşehir statüsü kazandığı zaman ise Büyükşehir kelimesinin üzerindeki perde kaldırılacak ve tabela Batman’ımızın hak ettiği Batman Büyükşehir Belediyesi haline dönüşecektir.  Batman’ı Büyükşehir’e hazırlıyoruz.  Büyükşehir’e giden yolun taşlarını teker teker döşüyoruz.  Batman, Büyükşehir olacak.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.