Turizm Çalıştayı Çarşamba günü düzenlenecek

Turizm Çalıştayı Çarşamba günü düzenlenecek

Gündem Yayın: 15 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2024 13:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Takip EtGoogle News

Batman Valiliği himayelerinde Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından, Batman’ın turizm destinasyonlarının 5 yıllık planlanmasını yapmak için; “Batman Turizm Master Planı” Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Çalıştay açılışı Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilecek olup; masalarda oluşturulacak beyin fırtınası çalışmaları Tarihi Mor Kuryakos Manastırı’nda gerçekleştirilece. Mor Kuryakos Manastırı’nda kurulacak olan masalarda; Kültür ve İnanç Turizmi, Sağlık Turizmi, Tanıtım ve Etkinlik Turizmi, Doğa-Su- Kış- Macera- Karavan- Kamp Turizmi, Gastronomi Turizmi, Seyahat ve Konaklama olmak üzere 6 konu başlığı yer alacak. Masalarda TURSAB İhtisas Başkanları, Ülkemizin çeşitli illerinden Akademisyenler ve Turizm Sektör Temsilcileri, Batman Üniversitesi Akademisyenleri, Batman İlinde Bulunan Resmi ve Özel Turizm Sektör Paydaşları bulunacaktır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.