YENİDEN REFAH PARTİSİNİN İKİ BAŞKANI MAZBATALARINI ALDI

Beşiri ilçesi ve Balpınar’ Belde belediyesini kazanan Yeniden Refah Partisi’nin iki belediye Başkanları mazbatalarını aldı.

Siyaset Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 22:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Takip EtGoogle News

 

 

Batman'da 31 Mart’taki seçimlerde Beşiri ve Balpınar belediye başkanı seçilen Yeniden Refah Partili Alpaslan Karabulut ve İmadeddin Ekmiş, mazbatalarını aldı.

KARABULUT YÜZDE 48,38 OYLA, EKMİŞ İSE YÜZDE 36,24 OY ALA KAZANDI        

Batman’da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Beşiri Yeniden Refah Partisi ilçe adayı Alpaslan Karabulut yüzde 48,38 oy alarak belediye başkanı seçildi.

 Balpınar belediyesi Yeniden Refah Partisi Belde adayı İmadeddin Ekmiş yüzde 36,24 oy alarak belediye başkanı seçildi. Karabulut ve Ekmiş, Batman Adliyesi’ndeki Merkez İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını aldılar. Karabulut ve Ekmiş ’e Yeniden Refah İl Başkanı Ziya Ülhak Yamaç, belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.