RAMANLI’DAN KAYAPINAR BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

RAMANLI’DAN KAYAPINAR BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Siyaset Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 12:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

 

 

 

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın Gercüş ilçesi Kayapınar (Aynkaf) Belde Belediye Başkanı olarak tekrar seçilen ve HÜDA PAR’ın seçilen ilk Belediye Başkanı olan Samir Özhan’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

 

Milletvekili Ramanlı’yı Belediye Binası önünde karşılayan Özhan, “Batman Milletvekilimiz Sayın Serkan Ramanlı, HÜDA PAR İl Başkanımız Davut Şahin ve ilçe Başkanımız Mehmet Sait Başaran bizlere tebrik ziyaretinde bulundular. Sayın vekilimiz ve beraberindeki heyete, ayrıca ziyarete yoğun ilgi gösteren belde halkımıza teşekkür ediyorum. Halkımızın teveccühü ile HÜDA PAR’ın amblemiyle hem seçilmiş ilk belediye başkanı olarak bizim için bir şeref, bir onurdur. Aynı zamanda geçmiş oy oranımızı katlayarak seçildik. Geçmişte yüzde 38 aldığımız oran sağ olsun halkımız bizleri yüzde 57’lere taşıdı.

Tabi bu bizi hem sevindiriyor hem de omuzlarımızda olan sorumluluğu da daha da ağırlaştırıyor.” şeklinde konuştu.

Halka ve memlekete hizmet edene destek olacaklarını belirten Ramanlı, “Allah’ın izni ile hizmet etmek isteyene, bu memlekette taş üstüne taş koymak isteyene biz halı oluruz. Gerekirse onu sırtımızda taşırız. Her türlü desteğimizi de veririz hiçbir şeyi de esirgemeyiz Allah’ın izniyle.” ifadelerini kullandı.

Ramanlı’nın ziyaretine HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Gercüş İlçe Başkanı Mehmet Sait Başaran ve partililer eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.